Torsdag 29. juli

HOLØYEN-KÅSA-ØVERSJØDALSDAGEN

Odd Arne Halaas

Øversjødalen samfunnshus

19.00
Kulturkveld med Odd Arne Halaas - artigkar med stort trekkspillhjerte

Odd Arne Halaas (43) fra Eide på Nordmøre er artigkaren som blander gode historier med god trekkspillmusikk og sang. Det er som å trykke på en knapp, så rauser det ut fra musikeren Halaas melodier og tekster du sjelden hører i dag, fra “Ønskekonserten” på 50-tallet til svingende trekkspillperler og humoristen rommer en usannsynlig flora av sann og usann storlyging. Han er høyt på listene over strømmede artister.

Inngang kr. 200. Kaffe og biteti på billetten.

Øvrige bygder

Gammelskola, Tolga

11.00 - 17.00
Salg ved Tolga vevstue, utstilling av porselen og kafé

Håpet er ei stjerne

Tolga kulturhus Vidarheim

19.00
"Håpet er ei stjerne"

Forestilling med Ove Røsbak, Henning Sommerro og Ane Maren Eikemo Røsbak

Med stor vekt på alvor, skjemt og avslappet scenestil entrer Henning Sommero, Ove Røsbakk og Ane Eikemo Røsbak, scena i Vidarheim på selve olsokdagen. «Håper er ei stjerne» setter søkelys på håpet, felleskapet og det å se etter lyset i tilværelsen og det å strekke seg mot noe som samler oss i ei vanskelig tid.

Tolga Skolekorps står for salg av pølser, mineralvann, kaffe og kaker. Arrangør er Øversjødalen Arrangement. Overskuddet av billettinntektene går til Tolga Skolekorps.

Du kan også kjøpe billett ved døra og betale med Vipps eller kontant. Av hensyn til smittevernet oppfordres publikum til å begrense bruken av kontanter.