Mandag 26. juli

Hodalen Fjellstue

11.00 (visning fra 09.30)

På grunn av værmeldingen førstkommende tirsdag og onsdag (regn, regn og atter regn), gjør Ola Rye noe han aldri har gjort før; han fremskynder auksjonen i Hodalen til mandag 26. juli. Ola Rye beklager at dette kan være ubeleilig for noen, men å gjennomføre en auksjon i pøsende regnvær er en opplevelse han ikke unner verken publikum eller staben. Når han først skal ha en ordentlig auksjon igjen, er det viktigste at det kan skje innenfor trivelige rammer.

Som vanlig blir det servering ved Hodalsbudeia. Av hensyn til krav om avstander i disse koronatider er auksjonen flyttet til forsiden. Der skal det være rikelig med plass.

Sætersgård idrettsarena

11.00 - 15.00
TINE fotballskole

Tolga-Vingelen Fotballklubb arrangerer den tradisjonelle Tine fotballskole søndag 25. juli og mandag 26. juli. Begge dager kl. 11:00-15:00 på Sætergård stadion.

Påmelding og betaling skjer på klubbens nettside www.TVFK.no. Velg link til SpoortZ, som er arrangements-app der både påmelding og betaling kan gjøres. Maksimalt 100 deltakere.

MERK: Påmeldingsfrist er 23. juli

Oustatunet, Vingelen

12.00
Fram med fortida for å forstå nåtida

Olsokforedraget  "Hans Nielsen Hauge, Sara Oust og det radikale kvinnesynet i Hauge-rørsla" ved Edvard Hoem

Tolga - Tallsjøen

17.30
Sykkelrittet "Tallsjøen Rundt"

Vingelen kirke

19.00
Konsert med Andreas Fossum, Ole Jørgen Lunde og Amund J. Røe

Det blir en lettbent konsert med fokus på melodiøs og fengende moderne klassisk musikk. Sentralt står urpremiere av Eivind Hannisdals stykke "Veien tilbake” for piano, flügelhorn og eb-horn. I følge komponisten er stykket sterkt inspirert av barnlig Spielbergsk film-magi, jazz og franske impresjonister. Til tross for tittelen handler stykke ikke om samfunnets vei tilbake fra pandemien, men nedstengning og isolasjon kan nok ha satt sitt preg på stykket likevel.

Utøvere

  • Andreas Fossum (trompet og flügelhorn) er utdannet trompetist ved Norges Musikkhøgskole og Barratt Due Musikkinstitutt. Andreas har spilt med blant andre KORK, Den Norske Opera, Operaen i Kristiansund og Marinemusikken.
  • Ole Jørgen Lunde (horn) har sin bakgrunn fra  HMKG, Brøttum Brass og Jaren Hornmusikkforening, og er utdannet pedagog.
  • Amund J. Røe (piano og orgel) har studert piano, orgel og komposisjon fra Kristiansand, Oslo og Rotterdam. Han jobber til daglig som komponist i tillegg til stillingen som organist i Tolga kommune.

Konserten markerer oppstart av innsamling til restaurering av orgelet i Vingelen kirke.

Inngang kr. 250. Barn under 16 år gratis.