Fredag 30. juli

HODALSDAGEN

Hodalen skole

13.00
"Hodalen - kulturlandskap i forandring". Vandring med guide. Matsalg i skola etter vandringen

Øvrige bygder

Dølmotunet

10.30 - 16.30
Mini-markedsdag med bruksalg

Skinnvotten

Snekkarlemmen

12.00 og 14.00
"Skinnvotten"

En barne- og famlieforestilling med skuespiller Duc Mai The. Skinnvotten er basert på et nydelig ukrainsk eventyr som handler om hjerterom og husrom. Skinnvotten er en liten forestilling om ulikhet og gjestfrihet, “blott til lyst”, men kanskje får naboer, foreldre og barnet utgangspunkt for å fortelle om sin egen kultur. Musikk fra ulike land følger med.

Billetter for voksne kr. 250 og barn kr. 100 kjøpes i døra og betales med kort, vipps eller kontant. Salg av mineralvann og kaffe.

Se også www.snekkarlemmen.no

hans Fredrik Jacobsen

Galleri TØYsentralen

19.00
Fersk seljefløyte og andre fløyter – og en vise i ny og ne

Hans Fredrik Jacobsen innbyr til en av sine sjeldne solokonserter. Han spiller som kjent på flere strenger og instrumenter, og en del av dem blåser han liv i denne kvelden. Fløyter av ulike slag, der fersk seljefløyte av året, oppbevart i et vannfyllt rør, er en av godbitene. Selvkomponerte sanger, både med egne tekster og tekster av så vel lokale som nasjonale poeter, som Hans Fredrik har samarbeidet med på ulike tidspunkt og i ulike sammenhenger, står på programmet. Avhengig av vær, temperatur og øvrige føreforhold blir det konsert enten inne eller ute.