Onsdag 26. juli

07.30 - 10.00: Malmplassen Gjestegård

Sparebankfrokosten
Tolga-Os Sparebank inviterer til sin årlige frokost

09.30 - 18.00: Hodalen Fjellstue

Servering

11.00: Hodalen Fjellstue

Auksjon med Ola Rye

Stort vareutvalg av høy kvalitet, ikke minst mye spissantikviteter fra en gammel gård i distriktet: Stor østerdals-kannestol, Gjøvik klunkeflaske med zirater, gull lommeur, gedigent langbord, mye fin blikkemballasje, en rekke bra bøker, verktøy, bondeantikviteter og mye, mye mer. Hodalsbudeia har kafé med spennende utvalg av både kaldt og varmt. Kontant betaling og bankterminal. Ta med stol.

Visning fra kl 10.00

12.00 - 15.00: Stortjønna, Hodalen

Fiskesommer
Tolga JFF inviterer til fiskedag for barn og unge opp til 15 år ved gapahuken ved Stortjønna. Gratis fiske for foreldre/følge hele dagen! Instruksjon fra erfarne fiskere. Arrangøren stiller med mark, og har noen fiskestenger og noe fiskeutstyr til utlån. Premie til alle fiskere. Nye medlemmer i JFF får komplett fiskestang i velkomstgave på dagen. Enkel servering med grilling av pølse og fisk, saft og kaffe. Avkjøring til Stortjønna er skiltet fra Hodalsveien.

16.00 - 19.00: Fjelly, Hodalen

Hodalen Sommerfilmklubb

  • 16.00-17.30:
    "Alle vi barna i Bakkebygrenda" - Familiefilm. Tillat for alle. Svensk og norsk tale
  • 17.30-19.00:
    "Min nabo Totoro" - Japansk animasjon. Tillatt for alle. Norsk tale

GRATIS VISNINGER FOR BARN MED FØLGE

Tony og Øystein
20.00: Åshaugen Gård, Vingelsåsen

Akustisk Blues
Konsert med Antony Crowley og Øystein Olaussen. Antony er fra Manchester i England og Øystein fra Fredrikstad i Østfold. De har kjent hverandre siden 80-tallet og har musisert sammen i mange sammenhenger. Tonys spiller munnspill og synger, og Øystein spiller gitar og synger. Sammen framfører de blues på både norsk og engelsk, med en viss form for humor.

21.00: Dølmotunet

Konsert: Stage Dolls
Et av Norges desidert mest populære band gjennom de siste 10-årene med både platesuksess i inn- og utland pluss tusenvis av konserter, har et travelt år foran seg i 2017. Denne dagen kommer de til Tolga! Velkommen til en magisk kveld full av trøkk på Dølmotunet med noen av Norges beste rockemusikere!

Merk: Konsertstart med Stage Dolls kl 22:00! 

Deretter går Tynset-baserte bandet High Time med den engelske vokalisten Lee Small på scenen og avslutter kvelden.